Nyhedsbrev
Skrillinge Håndkøbsuds.

Skrillinge Håndkøbsudsalg

Personalet i Skrillinge Håndkøbsudsalg er ikke uddannet indenfor apotekssektoren og er underlagt de samme regler som andre salgssteder af medicin uden for apotekssektoren. Det vil sige, at der blandt andet kun må føres et begrænset sortiment af håndkøbslægemidler. Det betyder også, at personalet ikke er uddannet og ikke må rådgive om medicinen. Du er altid velkommen til at ringe til Middelfart Apotek (tlf.64417743), hvis der er noget du er i tvivl om.


Du kan afhente receptmedicin og andre varer bestilt på apoteket. Disse vil være pakket fra apoteket i en pose med dit navn på.


Hvordan får jeg leveret receptmedicin til håndkøbsudsalget?

 

  • Ved bestilling hos lægen kan du bede om at få det sendt til udsalget
  • Du kan aflevere en recept i udsalget som så sørger for at sende recepten til apoteket. Afleverer du recepten senest kl. 16 vil du kunne afhente medicinen næste dag.
  • Har du ordinationer på receptserveren kan du give apoteket besked om hvilket medicin du gerne vil have til udsalget. Du kan ringe til apoteket eller selv bestille via https://www.apoteket.dk/apo.frontend/pages/LogPaa.aspx. Vil du bestille via www.apoteket.dk kræver det at du har en digital signatur.

 


Bestilt medicin leveres til udsalget én gang daglig (mandag til fredag) til afhentning efter kl. 17.00
Håndkøbsudsalget har et begrænset sortiment af håndkøbslægemidler. Det er f.eks. små pakninger af smertestillende medicin, næsedråber, allergimedicin og lign. Det koster 3 kr. at få sendt håndkøbslægemidler eller andre produkter uden samtidig receptpligtig medicn.


Du kan bestille håndkøbslægemidler til håndkøbsudsalget ved at ringe til apoteket: 64 41 77 43

Min Købmand (Spar)
Assensvej  141
5500 Middelfart
Tlf. 64413306
Åbningstider:
Alle ugens dage: 6:30 - 19:00

Dine oplysninger