Nyhedsbrev
Farmakonom el. farmaceut til Haderslev Krone Apotek

Farmakonom el. farmaceut til Haderslev Krone Apotek

Haderslev Krone Apotek hører under hovedapoteket i Middelfart og er vores mest vækstende afdeling. Afdelingen bliver til daglig ledet af vores kompetente og erfarne farmaceut, der er lokalt forankret og arbejder ud fra vores værdier: respekt, innovation og samhørighed. 

Vi søger en ny kollega, da vi har åbnet en ny filial hvor vi har flyttet personale til, samt har en kollega der går på barsel.

Vi ved, at det skal være både fagligt udfordrende, sjovt og rart at gå på arbejde, og derfor er arbejdsglæde og trivsel hos alle medarbejdere højest på dagsordenen for alle vores ledere. Vi gør os umage for at tilrettelægge arbejdet, så der er balance mellem dine og virksomhedens interesser og mulighed for at have fritidsinteresser og et spændende job. 

Hos Krone Apotekerne sætter vi en stor ære i at kunne give vores kunder personlig og faglig kompetent rådgivning. Samtidig ønsker vi også tid og ressourcer til at kunne bidrage til andre spændende projekter inden for vores fagområde som blandt andet: 

 • Ekstern undervisning i medicinhåndtering, compliance, medicinering, dosis mv. 
 • Arrangementer på sundheds-mærkedage 
 • Vaccination 
 • Uddannelse af farmakonomelever og farmaceutstuderende 
 • Kundearrangementer med fokus på sundhedsfaglige emner og mulighed for at møde flersproget sundhedsfagligt personale 
 • Barsels- og ammecafé for gravide og nybagte mødre og fædre 

Om stillingen:  
Dit daglige arbejde vil bestå i rådgivning og service af apotekets kunder i samarbejde med vores team af dygtige og omsorgsfulde farmakonomer, farmaceuter og farmakonomelever. Alle afdelinger er udstyret med lagerrobotter og vi arbejder i PharmaNet. 

På Krone Apotekerne varetager vi udover det daglige rådgivningsarbejde også vaccinationer, forsendelse, dosis, diverse sundhedsydelser, undervisning internt og eksternt, coaching af elever, markedsføringsopgaver på sociale medier mm., som det er muligt at deltage i og have ansvar for efter kompetence og interesse. 

Vi tilbyder:  

 • Et job med tæt kontakt til mennesker, gode, omsorgsfulde kollegaer og nærværende ledelse  
 • En arbejdsplads med fokus på respekt, innovation og samhørighed  
 • Et stærkt og fagligt kompetent lederteam med tæt kontakt til dig, så du får den hjælp du har brug for  
 • Fokus på personlig udvikling, efteruddannelse og faglig sparring 
 • Fælles morgenmøder hvor alle kollegaer møder fysisk op  
 • Personalearrangementer og aktiviteter på tværs af alle afdelinger  
 • Tillæg gives efter kvalifikationer  
 • Arbejdstid 120 timer om måneden eller efter aftale 
 • Ansættelsesstart efter aftale

Din profil:  
Du er uddannet farmakonom eller farmaceut og har gerne erfaring men kan også være nyuddannet. Du er god til at arbejde selvstændigt og træffe beslutninger inden for gældende retningslinjer. Du er positiv, faglig og har en interesse i mennesker. Du er kvalitetsbevidst, kan opretholde kvaliteten i dit arbejde selv i travle perioder, er god til at afslutte dine arbejdsopgaver og trives i en struktureret og omskiftelig hverdag med både rutine- og ad-hoc opgaver.  

Hvem er vi:
Krone Apotekerne er en koncern med i alt seks afdelinger; en i Middelfart, tre i Fredericia, en i Kolding og en i Haderslev. Vi har 50 skønne, sjove, fagligt stærke, hjælpsomme, arbejdsomme og pålidelige kollegaer.  

Vores motto er ”Sammen Om Sundhed” og det arbejder vi på både for vores medarbejdere og for vores kunder. Selvom vi til daglig sælger medicin, er det vores store ønske at kunne bidrage med at forebygge sygdom og hjælpe vores kunder til en bedre livskvalitet igennem en sundere livsstil.  

Er du vores nye kollega, så send os en mail med emnet: ”Farmakonom el. farmaceut til Haderslev Krone Apotek” med din motiverede ansøgning og CV i PDF format til:  nytjob@apoteket.dk. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte apotekerens PA, Marie Andersen på mail: marie@apoteket.dk. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund, til at søge stillingen. 

Dine oplysninger