Nyhedsbrev
Job/uddannelse

Vil du være en del af vores team?

__________________________________________________________

Vores værdier

På Middelfart Apotek har vi sammen udvalgt 3 værdier:

  • Viden: Vi er på kurser hvert år for at optimere vores viden og deler den opnåede viden med hinanden på morgenmøder, så alle holdes opdateret.

  • Engagement: Vi er engagererede i hinanden, kunderne, samarbejdspartnere
    og i vores arbejdsgange. Vi gør vores ypperste for at møde dagen med et smil og gør vores bedste for at kunden forlader butikken tilfreds og velinformeret.

  • Nytænkning: Vi er nytænkende i vores arbejdsgange og revurderer hele tiden om tingene kan gøres endnu bedre. Vi forsøger at tænke apoteket som en del af sundhedsvæsenet og vil gerne være med til at sætte rammerne for hvad fremtidens apotek skal kunne.

 

Sammen om Sundhed

Vores slogan er "sammen om sundhed". Vi kalder det også S.O.S.

Det betyder, at vi gennem vores rådgivning og information har et ønske om at hjælpe vores kunder på vejen til et sundere liv med bedre forståelse for deres egen sygdom.

Vores slogan bruges både eksternt og internt og det betyder også at "sammen om sundhed" for os også handler om at have et god psykisk og fysisk arbejdsmiljø.

 

 

 

 

__________________________________________________________

Job hos os

Middelfart Apotek ligger midt i Danmark, 2 minutter fra stationen og 5 minutter fra motorvejen.

Vi er en stor organisation, da vi samarbejder med Fredericia Krone Apotek og er i alt ca. 40 fastansatte. Vi har ofte sociale arrangementer, så vi kan optimere vores sammenhold og samarbejde igennem organisationen. Vi har både været til tapas med vinsmagning, teambuilding på Krings Chokolade, sommerkoncert på Hindsgavl, biografture, comedy-aften, aftenmøder med hudpleje og meget andet.
Hos os vil du opleve en god stemning med godt humør og gode kollegaer.

Farmaceut eller farmakonom?

Når du arbejder hos os er der gode muligheder for faglig udvikling og du kan få lov til at være ambitiøs i den retning du vil udvikle dig. Du får en ledelse, der lytter til dine inputs og idéer og som er åben for at afprøve nye ting.
Det daglige arbejde for farmaceuter og farmakonomer vil selvfølgelig komme til at foregå i skranken med ekspedition af vores søde kunder, men der er også rig mulighed for at få andre ansvarsområder i butikken. Vi udbyder undervisning til kommunen og eksterne samarbejdspartnere og deltager i nationale sundhedskampagner og projekter mv.

Send gerne en uopfordret ansøgning til os på:

Nytjob@apoteket.dk

_________________________________________________________

Vi søger farmakonomelever!

Middelfart og Fredericia Krone Apotek søger i alt 2 farmakonomelever med start 1. september 2021.

Farmakonomuddannelsen er en afvekslende og udfordrende uddannelse, hvor du lærer om sundhed, sygdom og lægemidler. Har du interesse i mennesker, formidling, salg, kan lide IT og indgå i et team, så er uddannelsen noget for dig.

Vi kan tilbyde dig en spændende og sjov hverdag i en stor organisation med masse af gode kollegaer, som har faglighed, kvalitet og humor i højsædet.

Har ovenstående vakt din interesse, så læs resten af jobopslaget her og send en ansøgning. 

Vi glæder os til at have dig med på holdet! 

 

"Som elev på Middelfart Apotek oplever jeg et meget givende og spændende læringsmiljø. Hver dag øver jeg mig på at omsætte teori til praksis i skranken. Som elev indgår jeg som en del af teamet på apoteket - og det betyder meget."

- Mette, 2. års elev 2017 

Læs mere om farmakonomuddannelsen her

 

 

__________________________________________________________

Farmaceutstuderende på Middelfart Apotek

Hvert år har vi flere farmaceutstuderende både fra Syddansk Universitet og fra Københavns Universitet i praktik hos os.

Vi tilbyder rammerne for god læring og masser af støtte til de forskellige opgaver de studerende skal igennem. Vi er også gerne behjælpelige med faglige projekter og idéer til kvalitetsprojekter.

Vi har et godt samarbejde med byens læger og plejehjem, så et besøg hos disse kan også arrangeres. 

Det siger en tidligere farmaceutstuderende:
"Som studerende på Middelfart Apotek får man lov til i trygge omgivelser at afprøve den viden man har fået på studiet. Apoteket er fyldt med gode kollegaer, som altid er klar til at hjælpe og svare på ens mange spørgsmål. Alt i alt en fantastisk oplevelse når studieliv bliver til arbejdsliv."
- Lasse, studerende 2017

Dine oplysninger